Rólunk

  • Minden ügyfelünkkel hosszútávú partnerségre törekszünk, miközben világszínvonalú szoftvereket fejlesztünk nekik.
  • A kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy növekedésünk alapja a cég kiemelkedő tudásbázisa legyen, ezért folyamatosan követjük és projektjeinken alkalmazzuk a legmodernebb technológiai újdonságokat.
  • Hosszú távú sikerünket a fiatal tehetségek felkutatása és fejlesztése alapozza meg. Olyan környezetet tudtunk nekik kialakítani, amely egyrészt segíti a szakmai fejlődésüket, másrészt lehetőséget ad világszínvonalú szoftverek elkészítésére.
  • A technológiai tudás és csapategység eredménye az a páratlan hatékonyság, amely már számos projekten bizonyította értékét. Ez a legfontosabb hozzáadott értékünk, amely megkülönbözteti a s:)nrisa-t a többi outsourcing cégtől.
project_hun
ugyfel_hun
letszam_hun
irodaink_hun
A Sonrisa Kft-t nyolc évvel ezelőtt alapítottuk, elsősorban azért, mert azt gondoltuk (és gondoljuk azóta is), hogy lehetséges a szoftverfejlesztést olyan hosszú távon fenntartható környezetben és módszertan szerint folytatni ahol minden kollégánk a tehetsége maximumát fogja tudni teljesíteni. Célunk, hogy ügyfeleinket – az informatikai fejlesztéseikben felhasznált legmodernebb technológiák segítségével – valódi üzleti értékhez juttassuk. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig skálázható és megbízható rendszereket szállítunk. A kiszámítható és megbízható IT infrastruktúra a sikeres üzlet egyik kulcstényezője. Napjaink tipikus vállalkozásait olyan heterogén IT környezet jellemzi, melyet B2B illetve B2C modellben lazán összekapcsolt IT rendszerek hálózatába kell integrálni. A vállalkozásoknak komoly kihívást jelent az adatok, alkalmazások és üzleti folyamatok ilyen hálózatba való integrálása. Ügyfeleink számára informatikai elemzést és tanácsadást, gyors alkalmazásfejlesztést, rendszerintegrációt, valamint IT auditot kínálunk, annak érdekében, hogy az információs technológia területén mindig egy lépéssel versenytársaik előtt járhassanak.
Cégünk névválasztását ez a dal inspirálta: Herbie Hancock – Sonrisa
Elégedett ügyfeleink
logo_small_hu
Küldjön nekünk üzenetet

Elküldés