Szolgáltatásaink
Vállalati alkalmazásfejlesztésVállalati alkalmazásfejlesztés

Vállalati alkalmazásfejlesztés

Vállalati alkalmazásfejlesztő részlegünk biztonságos, skálázható és könnyen karbantartható alkalmazásokat szállít. Alkalmazásaink tervezésekor legfőbb célunk a piacra kerülési idő csökkentése, és az alkalmazás élettartamának növelése. Ezen két tényező sikeres kombinációja kedvezőbb teljes tulajdonlási költséget eredményez ügyfeleink számára.
Mobil alkalmazásfejlesztésMobil alkalmazásfejlesztés

Mobil alkalmazásfejlesztés

Mobil alkalmazásfejlesztő részlegünk helyalapú alkalmazásokat, üzenetküldő rendszereket, mobil munkavégző és multimédiás fejlesztéseket, valamint egyéni- és többszereplős játékokat hoz létre.
IT tanácsadásIT tanácsadás

IT tanácsadás

A sikeres együttműködést tapasztalt és magasan kvalifikált munkatársaink garantálják az alábbi területeken is: projektmenedzsment-, IT architektúra-, információ- és fejlesztésbiztonság-, valamint üzleti intelligencia tanácsadás
IT AuditIT Audit

IT Audit

Audit részlegünk portfóliója kiterjed mind a meglévő rendszerek, mind a folyamatban lévő projektek, és a tervezett fejlesztések auditjára is. ISACA minősítésű IT auditoraink egy zöldmezős fejlesztés nagyon korai stádiumában is segítséget nyújtanak ügyfeleinknek mind a szolgáltató kiválasztásában, mind pedig a tervezett fejlesztés megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésében.
sims_xxl

Jogosultságkezelés minden szervezeti méret számára

Egy korszerű IT szervezet esetében napjainkban már alapelvárás, hogy a jogosultságkezelés folyamatait transzparens, menedzselt eszközzel támogassa. Ebben nyújt segítséget az IDM folyamatok teljes spektrumát lefedő termékcsaládunk. Termékinformáció és árazás
Küldjön nekünk üzenetet

Elküldés